5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın bapları, yangın eminği kucakin eleştiri öneme iye olan yapısal unsurlardır. Evgin durumlarda güvenli bir kaçış getirmek için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları ekseriyetle yangın dayanımı şiddetli malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Olası bir felaketle içinlaşıldığında konstrüksiyonda kâin insanların dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi sinein herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı disiplinya kapanmaktadır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki nüfus sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların nüshası da insanoğluın çokluğuna göre kabil başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Bu cümle çoğunlukla acil bir durumda hızla açılabilen geri çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoklukla bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp geçmiş çekilebilmesini sağlar.

Başkaca, astım ve bronşit üzere solunum yolu emrazıyla birliklı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın merdivenine iye tamamlanmak mefret bir avantajdır. Zahir bu üstünlükı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık kanuni çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan koca binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Fakat kuşkusuz bir yangın merdivenine malik tamamlanmak muhtevain binanızın yeni olması evet da dolgunca koca olması gerekmemektedir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Yangın Bapsı düzenırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim cepheımızdan üretilen baplar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Hatta, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, normal şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf Yangın Merdiveni Kapısı mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına onat güçlü birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page